19.08.2024.

15:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok za šokom u Humskoj! Partizan ostao bez trenera zbog nesuglasica sa Stanojem!

Kako navodi portal "Telegraf", nekadašnji vezista u nedelju nije prisustvovao na treningu, a danas je imao sastanak sa klupskim rukovodstvom, gde ih je obavestio da više neće biti deo stručnog štaba. Kao razlog za to navode se određena taktička neslaganja, ali i nesuglasice sa iskusnim strategom, naročito posle eliminacije od Lugana u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Koković je u Partizan stigao početkom juna kao deo novog stručnog štaba koji je okupio Aleksandar Stanojević. Verovalo se da će nekadašnji vezista Rada biti čovek od poverenja popularnom Stanoju, ali nakon pomenutih neslaganja doći će do prekida saradnje i po svemu sudeći, neslavno završene epizode.

Informer

Radomir je samostalno u trenerskoj karijeri predvodio kineski Šangaj Đu-Đu, Sinđelić, Zemun, Voždovac, Grafičar, Radnički Niš i Gectepe, pre nego što je ovog leta postao deo stručnog štaba Partizana.

Njegov odlazak iz Humske samo je još jedan u nizu šokova iz tabora vicešampiona Srbije, pošto se danas pojavila informacija da klub više ne računa na Alda Kalulua.

Rođeni Kraljevčanin je tokom igračke karijere nastupao za Slogu iz rodnog grada, a najviše vremena proveo je u Radu, gde je bio jedan od najboljih igrača. Jednu polusezonu proveo je u Čangčun Jataiju iz Kine, a pred kraj karijere nosio je dresove Napretka i Zemuna.

Nakon ovog odlaska, Stanojeviću na raspolaganju ostali su prvi asistent Branko Vukašinović, pomoćnici Milan Kuljić, Marko Jovanović, Đorđije Ćetković, Aleksandar Kirovski (golmani), analitičari Lazar Tomić i Miloš Podunavac, kao i stručnjaci za kondiciju Miša Filipović i Bojan Stamatović.