19.08.2024.

23:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Ostoja, gde je iznenađenje?! Navijači se posebno pitaju za jednog igrača (FOTO GALERIJA)

Crno-beli organizovali su nesvakidašnju promociju novog tima u dvorani "Doma sindikata" (MTS dvorani) pred oko 1.500 navijača.

Imale su pristalice Partizana priliku da pozdrave nove košarkaše i ispred, na Trgu Nikole Pašića, ali se nisu ničim iznenadili.

Naime, Ostoja je u razgovoru za Alo sport pre nekoliko dana najavio iznenađenje. Rekao je da su novinari nešto pogodili, a nešto i ne, te da će biti iznenađenja. Nije ga bilo jer su došli svi o kojima se pisalo. Navijači su se nadali povratku Letonca Davisa Bertansa, kao i dolasku Džejmsa Nanelija koji je dve godine bio u Partizanu, ali se oni nisu pojavili.

Bura se zbog toga ne stišava na društvenim mrežama.

"Nanelija vam nećemo zaboraviti Nanelija", Iznenađenje je da nema iznenađenja", "Gde je bilo iznenađenje? Naneli nije zaslužio takav oproštaj. Igrač koji je dao sve za ovaj klub i grb. Do danas nije bilo nikakvog objašnjenja, ništa. Veoma sam razočaran", "Potajno sam se nadala da je iznenađenje Naneli", "Iznenađenje kao da sam dobio čarape za rođendan", samo su neki od komentara, a još komentara koji će vas nasmejati ili možda iznervirati možete pogledati u galeriji ispod.

Bilo je i onih koji su stali na stranu Mijailovića.

"Ostoja je rekao da su novinari neka imena pogodili, ali da su neka i pogrešili i da će biti iznenađenja (u tom smislu)", napisao je jedan korisnik Instagrama na zvaničnom nalogu kluba.