22.08.2024.

08:20

Foto: Starsportphoto

Sport

Leti perje u Partizanu! Isplivao prljav veš, Naneli na stubu srama! Tukao se, pretio novinarima...

Bura ne prestaje, Naneli je udario da prvog čoveka Partizana Ostoju Mijailovića, a sada su iz crno-belog tabora stigle nove informacije o ljubimcu "grobara".

Naime, doskorašnji član srpskog kluba je na društvenim mrežama napisao da ga klub dve godine nije plaćao na vreme i da je u sukobu sa Stefanom Lazarevićem delovao u samoodbrani, a sada je neimenovani izvor za Mozzart sport poručio da je Naneli imao istoriju nasilnih incidenata u prethodne dve sezone.

Informer

Iz Partizana su poručili da je Naneli za tuču sa Lazarevićem kažnjen u iznosu koji je malo viši od jedne mesečne plate, ali i da to nije jedini slučaj u kojem kotroverzni košarkaš nije smeo da se nađe.

Procurilo je da je Naneli prošle sezone na poluvremenu utakmice sa Olimpijakosom u Beogradu, u tunelu udario šamar Janulisu Larencakisu, dok je nakon završetka pete utakmice četvrtfinala plej-ofa protiv Reala u Madridu pretio pojedinim novinarima da će da im "porazbija telefone".

Informer

Ljudi iz kluba su to "ispeglali" kako ne bi prešlo u ozbiljniji incident i procurilo u javnost, ali je činjenica da sjajni as nije bio sportista za primer van parketa.

Trener Željko Obradović je nedavno govorio o nekim stvarima i može se naslutiti posle svega da je mislio upravo na Nanelija.

- Znate kako, vrata ovog kluba su otvorena za sve koji misle da mogu biti deo Partizana, ali oni moraju da znaju kako treba da se ponašaju. Partizan je brend, iznedrio je plejadu fantastičnih igrača i trenera. Ovo ime mora da se štiti, ja nisam više Željko Obradović, već sam trener Partizana Željko Obradović i moram da se ponašam u skladu sa tim. Nema više niko privatno ime i pravo na privatnost. Gde god da bude i šta god radio, ispred ćemu stajati "igrač Partizana". U tom smislu moraju da se ponašaju kako dolikuje ovom grbu. To je jedini način koji mora biti ispoštovan. Moramo da poštujemo grb i ne pravimo nikakve probleme bilo koje vrste - rekao je nedavno Žoc.

Informer

Veliki broj "grobara" smatra da Naneliju treba ponuditi novi ugovor, ali ma koliko Amerikanac donosio dobrih stvari na parketu izgleda da u klubu ne žele problematične igrače koji narušavaju atmosferu i kaljaju ugled i reputaciju Partizana.