22.08.2024.

13:40

Foto: Starsportphoto©

Sport

Naneli zagrmeo! Željko me je četiri puta molio da ostanem!

Ne nazire se kraj sage vezane za dojučerašnjeg košarkaša crno-belih i sukob koji ima sa prvim čovekom kluba Ostojom Mijailovićem.

Na hiljade poruka pordške "gobara" stiglo je za čoveka koji je poslednje dve godine doneo mnogo radosti navijačima, a sada je obelodanio da je i trofejni stručnjak Željko Obradović želeo da ga zadrži.

Informer

"Žoc me je barem četiri puta ove godine zamolio da ostanem sve dok ne odlučim da se penzionišem, ali dobro sad", napisao je Naneli i pokrenuo novu lavinu komentara.

Ovo je posebno zanimljivo kada se uzme u obzir da je jutros procurila informacija da su u Partizanu želeli da se reše Džejmsa zbog problematičnog ponašanja i narušavanja ugleda kluba.  

Podrška za Nanelija stigla je od bivšeg kapitena Kevina Pantera, ali i fudbalera Partizana Mateusa Saldanje.

Informer

Podsetimo, Ostoja Mijailović je podigao veliku prašinu kada je juče progovorio o Naneliju, a ovaj se ubrzo javno oglasio sa tvrdnjom da nije imao redovna primanja dve godine!

- Radi se o jako dobrom momku. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra finale, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga disvalifikuje. Uz ugovor igrači potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakuum periodu, nismo se ni oprostili od njega - objasnio je prvi čovek Partizana.