22.08.2024.

20:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Koprivicu dočekao novi klub! Ne osvrćem se na prošlost, godina pred nama će biti izvanredna!

Doveli su crno-beli preko leta veoma kvalitetna i zvučna pojačanja, koja su predstavljena na nedavnoj svečanoj ceremoniji. Trener Željko Obradović je u dogovoru sa ostalim članovima stručnog štaba promenio praktično čitav roster, a na njemu je iz prethodne sezone ostao samo Balša Koprivica.

Mladi centar ima osećaj da se nalazi u potpuno novom klubu, ali mu je izuzetno drago što i dalje nosi crno-beli dres.

- Nekako je čudan osećaj. Maltene, kao da sam došao u novi klub. Svakako, veoma mi je drago što sam ostao i što ću imati prilike da i dalje igram za Partizan - istakao je Koprivica za "Meridian sport".

Partizan je u prethodnoj sezoni prošao kroz turbulentan period, sa bledim mečevima i triler završnicama, spornim suđenjima, sukobima, ali i pozitivnim trenucima. I pored veoma kvalitetnog sastava, crno-beli nisu uspeli da osvoje trofej ni u Evroligi, ni u ABA ligi, niti u Kupu.

- Nije svaka sezona perfektna ni za jednog igrača, ni za jedan klub. Kao ekipa smo prošli kroz težak period. Ali, imaš takve godine. Ne osvrćem se na prošlost, samo gledam sadašnjost. I to je to. Mislim da će ova godina pred nama biti izvanredna - nastavio je Koprivica u istom tonu.

Informer

Balša Koprivica

Potom se mladi košarkaš osvrnuo i na sezonu pred nama, te izneo očekivanja i ambicije iz svog ugla. Koprivica smatra da su u tabor crno-belih stigla pojačanja gladna uspeha, te da će to u velikoj meri pospešiti rezultate.

- Pre svega, želim da svi ostanemo zdravi. Da se svi borimo kao ekipa. Mislim da su igrači koji su došli već na promociji shvatili šta znači igrati za Partizan. Tek će to da iskuse kada budu krenule utakmice, kada budu videli navijače, osetili atmosferu. I siguran sam da će se boriti. To su sve momci željni dokazivanja i igranja na ovom nivou. Nisu bez razloga dovedeni ovde. Mislim da će nam prijati kao klubu da imamo neka nova lica koja su gladna pobeda - naglasio je Balša.