22.08.2024.

23:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Video sam da golman pada, ali... Milan Lazarević o ziceru protiv Genta! (VIDEO)

Fudbaleri Genta savladali su crno-bele u Humskoj rezultatom 1:0, u okviru plej-of runde za plasman u Ligu konferencija. Nakon pomenutog susreta, bek Partizana izneo je svoje utiske.

- Teška utakmica iza nas. Ekipa Genta je jedna odlična ekipa, već smo dokazali da možemo da im pariramo. Imali smo par dobrih šansi i mi i oni, i ja sam. Namestilo se tako da oni povedu rezultatom 1:0 kod nas, ali mislim da imamo velike šanse da prođemo dalje - započeo je Lazarević.

Informer

Milan Lazarević

Novajlija iz Vojvodine je prokockao veliku priliku u 75. minutu meča. Saigrač mu je prosledio pas i poslužio ga kao na tacni, a on je uspeo da potpuno sam, sa desetak metara s desne strane promaši čitav okvir gola.

- Istina, bio sam u idealnoj poziciji da postignem gol. Video sam da golman pada, mislio sam da gore gađam, ali nisam pogodio. Ostaje žal čitave ekipe, najviše ja žalim za tom šansom. Neke prilike danas nismo iskoristili, ali se nadam da ćemo ih iskoristiti u Belgiji - nadovezao se bek crveno-belih.

Svestan je Lazarević u kakvoj se situaciji trenutno nalaze, i da sudbina Partizana isključivo zavisi od narednih 90 minuta u Belgiji. 

- Svega smo svesni, fokusirani smo na tu utakmicu i nadamo se prolasku. Videli smo šta treba da radimo i kako da igramo. Nije na meni da uviđam mane protivničke ekipe, to će analizirati stručni štab - istakao je Milan.

Upitan je srpski fudbaler i da li je očekivao da igra tako blizu protivničkog gola.

- Šef zna da sam ofanzivan bek, tako da, očekivao sam i spreman sam na sve što trener traži. Da sam postigao gol to bi bio savršen pogodak - zaključio je Lazarević.