23.08.2024.

11:07

Foto: Starsportphoto©

Sport

Treba nam ubilački instinkt! Severina i Natho o tome šta je neophodno u Belgiji

Mnogo šansi je "parni valjak" propustio pred praznim tribinama u Humskoj, pa su dvojica fudbalera složna da je neophodan drugačiji mentalitet u revanšu 28. avgusta u Belgiji.

Iskusni Izraelac je u igru ušao u 75. minutu i odmah je stvorio priliku, ali je iz izgledne pozicije promašio Milan Lazarević. Natho ocenjuje da crno-belima nedostaje malo više drskosti i želje u gol šansama.

Informer

Bibars Natho

- Imali smo šanse. U prvih 15 minuta smo igrali jako dobro i propustili smo neke dobre prilike. Na ovom nivou, ako ne koristite šanse, protivnik vas kažnjava. To se nama desilo. Utakmicu sa Gentom smo dobro odigrali u gostima, pa imamo čemu da se nadamo. Verujem da će i oni dati sve od sebe, ali na nama je da zaigramo još bolje, iskoristimo šanse i pobedimo. Moramo da imamo više ubilačkog instinkta, nije sve u sreći. Sreća prati hrabre, ali morate biti i "prljavi" i bezobrazni i da želite pobedu. Nadam se tome u Belgiji - rekao je Bibars.

Žal za propuštenim prilikama, ali i pohvale na igru Partizana uopšteno izrazio je i Ksander Severina. 

Informer

Severina protiv Genta

Kao i njegov izraelski saigrač, smatra da je nedostajalo "to nešto" kako bi se izgledne šanse iskoristile.

Počeli smo utakmicu jako dobro i imali mnogo šansi u prvom delu susreta. Oni su koristili svoje šanse, a mi nismo i to je rezultiralo porazom. Mislim da sledeće nedelje moramo da iskoristimo svaku šansu. Danas smo bolje igrali, ali je nedostajala završnica - kratak je bio Severina.