24.08.2024.

17:41

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan je na tankom ledu! Crno-beli se oglasili saopštenjem pred meč sa Gentom, važna poruka za navijače!

Nažalost, crno-beli će i ovog puta biti lišeni podrške svojih navijača, jer će se utakmica odigrati pred praznim tribinama, zbog kazne koju je UEFA izrekla Partizanu.

Zbog disciplinske mere koja je na snazi, Partizan je apelovao na svoje navijače da ne putuju u Belgiju.

Informer

FK Partizan - FK Gent

Zvanično saopštenje iz Humske prenosimo u celosti:

"Shodno UEFA odluci broj 38818/ikio, Fudbalski klub Partizan je kažnjen sa dve utakmice igranja bez prisustva publike. Odluka je stupila na snagu već za 1. utakmicu plej-of faze Lige konferencije, FK Partizan - KAA Gent koja je odigrana 22.08.2024. godine u Beogradu. Kako odluka obuhvata i revanš utakmicu plej-of faze Lige konferencije, KAA Gent - FK Partizan, u Gentu, molimo sve navijače i simpatizere crno-belih da ne kreću put Belgije, jer prisustvo gostujućih navijača i kupovina ulaznica nije moguća zbog pomenute disciplinske mere. Zahvaljujemo se svima na razumevanju, sa željom da se FK Partizan plasira u UEFA Ligu konferencije", stoji u saopštenju Partizana.

Crno-beli će se tako morati osloniti isključivo na svoje snage u borbi za plasman u Ligu konferencija, bez podrške s tribina, što predstavlja dodatni izazov u ovom ključnom meču.