27.08.2024.

07:46

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan demantovao neistine! Crno-beli se ponovo oglasili zbog Nanelija!

Crno-beli su u saopštenju odbacili ove navode kao neistinite i senzacionalističke.

U zvaničnom saopštenju, Partizan se direktno obratio autorki vesti, Rada Nikolić, ističući da je njena objava netačna i da su iznosi koje Naneli navodno potražuje znatno manji.

- Vest koju je vaša koleginica Rada Nikolić objavila, nije tačna. Džejms potražuje iznos za koji je kažnjen po disciplinskom pravilniku za niz prekršaja koji je napravio. Taj disciplinski pravilnik je i sam igrač potpisao. U pitanju je 105% bruto mesečne plate, to jest ni 10% od navedene cifre u vesti koja je objavljena.

Informer

Džejms Naneli

Crno-beli su takođe izrazili sumnju u motive iza objave vesti, postavljajući pitanje dobre namere autora i izvora informacije.

- Nikakvih 600.000 evra i slične senzacionalističke stvari nisu u pitanju i postavlja se pitanje dobre namere autora vesti i njenog izvora. Klub ne podržava nikakve fizičke sukobe njegovih igrača, čak ni kada sebi dozvole da budu isprovocirani na tuču dva dana nakon relativno neprimetnog ekscesa na terenu - naveli su crno-beli.

Klub je iskoristio priliku da se distancira od bilo kakvih fizičkih sukoba među svojim igračima, naglašavajući da ne podržava nasilje ni u kakvoj formi, čak ni kada je u pitanju provokacija koja je dovela do incidenta na terenu.

Ovo saopštenje dolazi kao reakcija na medijske spekulacije koje su podigle veliku prašinu, a Partizan se trudi da razjasni situaciju i spreči dalju eskalaciju priče koja je, prema njihovim rečima, zasnovana na netačnim informacijama.