29.08.2024.

12:11

Foto: FK Partizan

Sport

Ogorčeni "grobari" kipte od besa! Posle kraha napali upravu, trenera, igrače...

Jedina su ekipa koja je uz Dnjepar prošle sezone ispala iz kvalifikacija za sva tri evropska takmičenja.

Crno-beli nisu uspeli da nadoknade minus iz prvog meča protiv Genta. Izgubili su i u Belgiji i tako završili učešće u Evropi, već u avgust, uprkos tome što su takmičenje počeli u kvalifikacijama za Ligi šampiona.

Partizan je protiv Dinamo Kijeva demoliran u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-beli su doživeli najubedljiviji poraz u dvomečima u istoriji kluba (9:2), a onda se preselili u kvalifikacije za Ligu Evrope.Tamo ih je čekala ekipa Lugana u prvom meču su doživeli minimalan poraz, a potom i u revanšu. Usledio je plej-ofu za Ligu konferencije,  ali crno-beli nisu imali rešenje ni za slabašni Gent.

Navijači Partizana su odavno razočarani i ogorčeni, ali su se nadali makar Evropi, međutim, nakon što je usledio još jedan bolan udarac napali su upravu kluba. Traže da neko odgovara od ljudi u klubu, od uprave, do trenera Stanojevića.
 

"Da li su članovi uprave FKP zadovoljni? Jel i ovaj avgust beleže kao vrhunski rezultat u svom mandatu? Samo pitam. Da li se čujemo Vučela, Vazura?", jedan je komentar na društvenoj mreži "X".


"Ko odlazi sada iz FK Partizan uprava ili Stanoje. Ima li nekog da podnese ostavku?".