30.08.2024.

13:37

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezdina legenda brutalna: Ne vidim izlaz i kako će se Partizan izvući iz krize

Totalni krah doživeli su crno-beli, eliminisani su od Genta u plej-ofu za Ligu konferencija. Partizan će ostati upamćen jer je ispao iz kvalifikacija za sva tri evropska takmičenja.

Partizan je protiv Dinamo Kijeva demoliran u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-beli su doživeli najubedljiviji poraz u dvomečima u istoriji kluba (9:2), a onda se preselili u kvalifikacije za Ligu Evrope.Tamo ih je čekala ekipa Lugana u prvom meču su doživeli minimalan poraz, a potom i u revanšu. Usledio je plej-ofu za Ligu konferencije,  ali crno-beli nisu imali rešenje ni za slabašni Gent.

Zoran Filipović ne vidi izlaz iz krize. 

- Politika samog kluba je uticala na to, kao i finansije... Začuđujuće je, došlo je 20 novih igrača. Za to treba mnogo vremena, pogotovo ako imate puno stranaca. Toliko stranih igrača je došlo u Partizan, a upitan je kvalitet. Jak Partizan i jaka Crvena zvezda donosi jedan kvalitet u takmičenju naše lige. Ne vidim izlaz u Partizanu zbog te strategije, ne vidim kako će se izvući iz te krize -  rekao je na TV Prva Filipović.