01.09.2024.

20:05

Foto: Starsportphoto©

Sport

KRAJ: Remi Partizana i Vojvodine!

PARTIZAN - VOJVODINA   0:0

Grad: Beograd
Stadion Partizana
Sudija: Miloš Milanović, Ćuprija

PARTIZAN: Jovanović - Đurđević, Mujakić, Filipović, Jurčević - Arijaga, Kovač (od 46. Natho) - Kalulu (od 46. Severina), Zahid, Zubairu (od 46. Trifunović) - Jovanović (od 74. Nikolić). 
Trener: Branko Vukašinović

VOJVODINA: Rosić - Baros, Crnomarković, Korać, Butean - Poletanović (od 84. Medojević), Petrović - Zadi (od 91. Nikolić), Veličković, Radulović (od 84. Popović) - Savićević (od 74. Bamidele). 
Trener: Nemanja Krtolica 

UŽIVO 

DRUGO POLUVREME

KRAJ! 

91. minut - VELIKA ŠANSA! Najbolja prilika za Partizan na čitavom meču, Ksander Severina je uspeo da matira Rosića, ali ne i da pogodi gol, ostaje 0:0. 

90. minut - Igraće se još četiri minuta! 

88. minut - Sve bliži je kraj meča u Humskoj, male su šanse da će biti golova. 

82. minut - Dobra situacija za Serija, ali je i on napravio potez više što koristi Filipović.

Informer

 

77. minut - Greška Aleksandra Filipovića koju koristi Jusuf Bamidele i istrčava pred Aleksandra Jovanovića, zakomplikovao je ofanzivac Vojvodine i dozvolio Mujakiću da se vrati kako bi izblokirao udarac, ostaje 0:0. 

76. minut - Opasan pokušaj Bibarsa Natha da iz slobodnog udarca matira Rosića, morao je na prvoj stativi da čisti Butean. 

74. minut - Promena za Partizan - izlazi Jovanović, a na terenu je Nemanja Nikolić. Menja i klupa Vojvodine pošto je Savičević ustupio mesto Bamideleu. 

72. minut - Stravičan sudar Vukašina Đurđevića i Aleksandra Filipovića, ostao je štoper Partizana na zemlji i ukazuje mu se pomoć. 

69. minut - Bolje izdanje Partizana u nastavku, ali još uvek slabo izdanje crno-belih. Vojvodina se bez mnogo problema brani pod naletima domaćina. 

64. minut - Lukas Baros je probio, vratio do Vukana Savićevića na drugom kraju terena, on iz punog trka sa ivice šesnaesterca, nije uspeo da iskontroliše udarac.

58. minut - Zadi Seri je gađao na drugoj strani, ovog puta nije Jovanović stigao do te lopte, ide ona malo pored gola.

53. minut - Igra Severina najbolji fudbal ove sezone na startu drugog poluvremena... Ponovo je Holanđanin pobegao svom čuvaru, izašao sam pred Dragana Rosića koji skida zicer krilnom napadaču crno-belih. 

50. minut - Uspeva Ksander Severina da unese život u igru Partizana, prošao je Holanđanin pored Barosa, ali je usledio slab povratni pas koji je presekao Butean. 

Informer

 

46. minut - Trostruka izmena Partizana! Na terenu su Trifunović, Natho i Severina, a u svlačionici su ostali Zubairu, Kalulu i Kovač. Počinje drugo poluvreme... 

PRVO POLUVREME

45. minut - POLUVREME! Nema golova u Humskoj, Vojvodina je daleko bolji rival, a jedini krivac što crno-beli nemaju zaostatak je Aleksandar Jovanović. 

43. minut - Neverovatno... Seri je promešao kompletnu odbranu Partizana, prelako izbacio Mujakića, ali se ponovo ukazao Aleksandar Jovanović. 

41. minut - Nalazi se Jovanović pred streljačkim vodom Vojvodine... Andrija Radulović je još jednom dobio mnogo prostora i gađao, ovoga puta pravo u golmana Partizana, ostaje 0:0. 

40. minut - Prvi opasan nalet crno-belih, ali ga je upropastio Zubairu pošto je faulirao Buteana. 

36. minut - Peti udarac u Partizanov okvir gola, sada je levicom gađao Andrija Radulović, na pravom mestu je po ko zna koji put Aleksandar Jovanović. 

31. minut - Detalj koji je mnogima promakao... Kervin Arijaga i Aleksandar Jovanović našli su se u žustroj raspravi nakon defanzivnog propusta, a veći skandal sprečio je Nihad Mujakić. 

29. minut - Beležimo novi pokušaj "lala", još jednom je u centru pažnje bio Vukan Savićević. Lopta odlazi pored gola - 0:0. 

25. minut - Uspeva Partizan da uspori igru Vojvodine, ali su Novosađani još uvek daleko bolji rival u Humskoj. Crno-beli potpuno bezidejni... 

21. minut - Prelako Vojvodina dolazi do kaznenog prostora Vojvodine. Ponovo je Lukas Baros prelako prošao pored Đurđevića, ali je ovoga puta njegov centaršut presekao Jovanović. 

16. minut - VELIKA ŠANSA! Ponovo je Vukan Savićević bio u centru pažnje, lopta je stigla od Lukasa Bariosa na drugu stativu, ali je on poslao daleko preko gola. 

15. minut - Daleko bolji početak Vojvodine i još jedna intevcencija za Jovanovića, golman Partizana sada je ukorito udarac Vukana Savićevića. 

Informer

 

11. minut - Novi žuti karton, sada za Vukašina Đurđevića!  

10. minut - Čuda pravi Aleksandar Jovanović! Novopečeni kapiten Partizana skinuo je dva zicera Novosađanima, prvo je gađao Andrija Radulović, a potom i Njegoš Petrović! 

8. minut - Prva opasnost pred golom Partizana, Lukas Baros prošao je po levoj strani i poslao dobar centaršut, ali na pravom mestu bio je golman Aleksandar Jovanović. 

5. minut - Sada i kratak prekid u Humskoj, sudija Milanović ima problema sa opremom. 

3. minut - Još jedan žuti karton... Sada Stefan Kovač dobija javnu opomenu pošto je otvorenim đonom faulirao Njegoša Petrovića! 

2. minut - Odmah Miloš Milanović vadi žuti karton, Korać je oborio Jurčevića i opravdano zaradio javnu opomenu. 

1. minut - Utakmica je počela, sa centra kreću fudbaleri Vojvodine! 

Fudbaleri oba tima predvođeni glavnim arbitrom - Milošem Milanovićem, izašli su na teren stadiona u Humskoj. 

Informer

 

PRE MEČA

20:40 - Aleksandar Stanojević propušta meč u Humskoj zbog crvenog kartona koji je dobio protiv IMT-a. Njega pored terena menja Branko Vukašinović. 

20:34 - Fudbaleri Vojvodine rado se sećaju prethodnog gostovanja u Humskoj budući da su savladali Partizan sa 3:1. 

20:23 - Na klupi crno-beli su još: Stevanović, Antić, De Medina, Grimaldo, Lazarević, Natho, Nikolić, Severina, Stjepanović, Trifunović i Šćekić. 

20:20 - Trener Partizana - Aleksandar Stanojević, odlučio se za sledeći tim: Jovanović - Đurđević, Mujakić, Filipović, Jurčević - Arijaga, Kovač - Kalulu, Zahid, Zubairu - Jovanović. 

20:17 - Vojvodinu će večeras sa klupe predvoditi Nemanja Krtolica, dojučerašnji pomoćnik Božidara Bandovića. Iskusni strateg smenjen je nakon slabog starta sezone.  

20:11 - Fudbaleri Partizana su tokom nedelje završili svoj evropski put pošto su eliminisani i u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Četa Aleksandra Stanojevića postala je prva ekipa ikada koja je tokom jedne sezone ispala iz svih međunarodnih takmičenja. 

20:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice sedmog kola Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!