01.09.2024.

23:13

Foto: Starsportphoto©

Sport

Stanojevićev pomoćnik najavio bolje dane: Od četvrtka krećemo u agresivan rad!

Završio je Partizan svoju evropsku misiju mnogo ranije nego što su u Humskoj očekivali. Dakle, do kraja sezone sav fokus okrenut je ka domaćim takmičenjima, a ni tamo crno-belima ne cvetaju ruže. Nakon remija sa IMT-om, četa Aleksandra Stanojevića prosula je još bodova, ovoga puta u derbiju kola protiv Vojvodine pošto nakon 90 minuta pobednika nije bilo - 0:0. 

Istina, Partizan je večeras bio lišen pomoći Aleksandra Stanojevića koji je zbog crvenog kartona bio sprečen da vodi ekipu. Posao je obavljao njegov prvi asistent - Branko Vukašinović, no, ništa večeras nije moglo da pomogne jalovim crno-belima.

- Nije dobra realizacija, stvaramo šanse, ako pogledate statistiku videćete da smo u drugom poluvremenu bili dobri. Skupljamo se u četvrtak, krećemo u agresivan rad, pun poverenja u okruženje, slede nam dobri dani. Čekamo pojačanja, ne mogu konkretnije da kažem, kod nas traje to 15ak dana duže nego u Evropi, očekujemo da nešto povoljno iskrsne - rekao je Branko Vukašinović. 

Nije želeo Stanojevićev asistent da govori o konkretnim imenima, ali se stiče utisak da će u narednim danima biti mnogo rezova u Humskoj.