02.09.2024.

15:32

Foto: Starsportphoto©

Sport

Partizan vraća svoje dete! Stiže zamena za Svetu Markovića

Momak rodom iz Jagodine predstavljao bi zamenu za Svetozara Markovića, koji je pre nekoliko dana otišao u Viktoriju Plzenj.

Kako prenosi portal "Telegraf", crno-beli nameravaju da Ilića vrate na pozajmicu do kraja sezone. Podsetimo, mladi defanzivac prešao je zimus u Bolonju u transferu vrednom 5,5 miliona evra. Tamo nije dobio šansu da se dokaže, pa u Humskoj veruju da bi mogli da rehabilituju karijeru talentovanog fudbalera, a samim tim da dobiju i igrača koji će popuniti mesto "bonusa", s obzirom da ima 21 godinu.

Informer

Rukovodstvo Partizana već je započelo pregovore sa Bolonjom i žuri im se da okončaju posao, pošto su nedavno ostali bez rešenja na poziciji štopera. Plan je bio da dođe Izraelac Stav Lemkin iz Šahtjora, ali iz ukrajinskog kluba nisu bili voljni da pregovaraju sa srpskim timom, navodno, zbog političkih stavova.

Patizan na poziciji štopera u ovom momentu ima Nihada Mujakića, Natana De Medinu, kao i desnog beka Aleksandra Filipovića, koji kada mora, prebacuje se u centar odbrane.

Vicešampion Srbije danas je prodao Mateusa Saldanju u mađarski Ferencvaroš, a u kasu crno-belih stiže 4.000.000 evra, plus procenti od naredne prodaje (20 odsto).