12.09.2024.

14:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizanu propao transfer Romanića! Navodno i Zvezda ima veze sa tim

Mladi ofanzivac Železničara iz Pančeva umesto toga otišao je na pregovore u Tursku sa jednim tamošnjim klubom.

Kako tvrdi portal "Telegraf", crno-beli su u čitavoj priči izigrani, pošto su pre nekoliko nedelja dogovorili obeštećenje od 500.000 evra za Lazara, da bi Pančevci naprasno promenili uslove i počeli da zahtevaju 800.000 evra za svog najboljeg fudbalera.

Prema tvrdnjama "Telegrafa", za Romanića je u jednom momentu stigla ponuda i od Crvene zvezde. Navodi se da je ta ponuda bila finansijski bolja od Partizanove, kao i da je fudbaler sam pokušao da isposluje prelazak u Humsku. Pošto se to nije dogodilo, otišao je na pregovore u Tursku i Partizan je samo dan pre zatvaranja letnjeg prelaznog roka ostao bez već viđenog pojačanja.

Partizan je pre nekoliko dana prodao svog najboljeg strelca iz prošle sezone Mateusa Saldanju u Ferencvaroš za četiri miliona evra i 20 odsto od narednog transfera, a odlazak iz Humske dogovorio je i Ksander Severina.

Podsetimo, vicešampion Srbije dugo je u potrazi za napadačem, a nakon ovakvog epiloga pitanje je da li će uspeti da u naredna 24 sata pronađu rešenje. Ako u tome ne uspeju, Aleksandar Stanojević će se osloniti na Đorđa Jovanovića i Nemanju Nikolića, koji će predvoditi napad makar do januara.