12.09.2024.

16:04

Foto: fkpartizan.rs

Sport

Partizan rešio pitanje bonusa i dobio komandanta odbrane! Štoper nakon šest meseci ponovo u Humskoj!

Nakon kraha u evropskim kvalifikacijama jedan od najboljih igrača Partizana tokom poslednjih godinu dana - Svetozar Marković, rešio je da napusti Humsku. Komandant odbrane je otišao, a uprava kluba po hitnom postupku morala je da pronađe njegovog naslednika. I uspela je pošto se nakon pola godine u crno-beli tabor vraća Mihajlo Ilić.

Talentovani štoper zimus je pojačao Bolonju u transferu teškom 5.500.000 evra, ali dobri rezultati na stadionu "Renato Del'Ara" onemogućili su Ilića da se pokaže u Seriji A. Sastav Vinćenca Italijana ove sezone je učesnik Lige šampiona te je postalo jasno da mladi reprezentativac Srbije nema mesta u klubu. Javio se Partizan i ekspresno dogovorio kapitalno pojačanje za odbranu. 

Informer

 

Mihajlo Ilić se u Humsku vraća na jednogodišnju pozajmicu koja, utisak je - svima odgovara. Štoper će imati minute u nogama, Partizan proverenog defanzivca, ujedno i bonus igrača, a Bolonja bi mogla da profitira ukoliko se Ilić dobro pokaže u Humskoj i dodatno sazri. 

Za usluge Mihajla Ilića interesovalo se nekoliko klubova iz Serije B, u priču je ušao i Mehelen, ali i moskovski CSKA. Ipak, srpski štoper rešio je da se vrati u matični klub. Talentovani defanzivac danas je u društvu svog agenta obavio lekarske preglede, a potom stavio paraf na ugovor sa crno-belima.