13.09.2024.

20:09

Foto: FK Partizan

Sport

Partizan doveo poslednje pojačanje! Stigao napadač iz Liona (FOTO)

Nakon što su propali pregovori oko dovođenja Lazara Romanića iz Železničara, crno-beli su krenuli u potragu za novim pojačanjem i alternativu pronašli u B timu francuskog kluba. 

Mladi igrač Olimpika i to njegovog rezervnog tima, stigao je u Beograd gde je nakon završenih pregleda i pregovora potpisao saradnju sa "parnim valjkom". 

Informer

 

Senegalac je predstavljen u Humskoj, a zadužio je dres sa brojem 27. 

- Kao igrač unosim mnogo energije u igri i na terenu.Moj stil je takav da sam predan jakom radu, brz sam i za saigrače umem da kreiram šanse na terenu. Volim da učestvujem i u napadu i u odbrani, dajući najbolje za svoj tim. Želim da poručim saigračima da ću biti apsolutno predan klubu i da ću se boriti za svaki uspeh Partizana - rekao je Furer na početku. 

Partizan za desetak dana očekuje prvi večiti derbi u novoj sezoni, a mladi ofanzivac kaže da jedva čeka da oseti atmosferu u Humskoj.

- Čast mi je da budem deo istorije kluba kakav je Partizan. Naravno da sam čuo za „večiti derbi“, kao jedan od najvećih fudbalskih rivaliteta u Evropi. Ta strast i navijanje koje navijači pokazuju na derbiju su neverovatni i jedva čekam da tako nešto doživim i budem deo toga - istakao je Senegalac.

Informer

 

On je na kraju imao i poruku za navijače. 

- Moja želja je da vas učinim ponosnim svaki put kada zakoračim na teren. Spreman sam da dam svaki atom snage za klub i vredno radim da bismo zajedno napravili velike uspehe. Zahvalan sam što ste me prihvatili i ne mogu da dočekam da osetim vašu podršku i snagu na stadionu. Zajedno možemo da napravimo najveće uspehe - zaključio je Furer.