15.09.2024.

21:08

Foto: Starsportphoto©

Sport

Šokantno! Šta ima da pričam o derbiju... Stanojević bez teksta nakon poraza!

Najavio je stručni štab Partizana da će reprezentativna pauza biti iskorišćena da se crno-beli konsoliduju i vrate na pobednički kolosek. Ipak, desilo se sve suprotno... Na gostovanju OFK Beogradu u Zaječaru crno-beli su doživeli prvi poraz ove sezone u Superligi Srbije te u katastrofalnom raspoloženju čekaju 174. večiti derbi! 

"Romantičari" su slavili nakon velikog preokreta sa 3:2, a trener Partizana - Aleksandar Stanojević, nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo posebno što njegovu ekipu kroz osam dana očekuje duel sa Crvenom zvezdom. 

- Šokantna utakmica za nas, imali smo šansu za 3:1 nakon toga smo pali... Šta ima da pričam o derbiju, moramo da vidimo šta ćemo i kako ćemo - rekao je Stanojević nakon utakmice. 

Informer

 

Sa druge strane, OFK Beograd je nastavio niz dobrih rezultata ove sezone pošto su sa nova tri boda došli na deobu 

- Navikli smo da igramo otvoren fudbal, imali smo četvoricu bonusa u prvoj postavi još dva su ušla kasnije. Pokazali smo mladost i kvalitet, Partizan je vodio dva puta, mi smo se vraćali i na kraju došli do preokreta. Čestitam našim igračima na istrajnosti. Partizan ima kvalitet bez obzira na sve što se dešava, izašli su bez napadača verovatno su želeli da nas ugroze iz tranzicije to su i uspeli - rekao je asistent Sima Krunića - Đorđe Ivelja.