15.09.2024.

22:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

Gol koji je presudio Partizanu u Zaječaru! Srpski sin iz Ciriha šokirao crno-bele! (VIDEO)

Neće fudbaleri Partizana po dobrom pamtiti gostovanja u Zaječaru ove sezone, a četa Aleksandra Stanojevića nada se da više gostovanja na stadionu "Kraljevica" neće biti. Razlog - jasan, pre nekoliko sedmica crno-beli su remizirali sa IMT-om, a večeras su doživeli prvi poraz u Superligi Srbije pošto je OFK Beograd slavio nakon velikog preokreta sa 3:2. 

Crno-beli su dva puta vodili, ali je OFK Beograd uspevao da se vrati u igru. Partizan je rezultatsku prednost imao sve do 86. minuta kada je počeo sunovrat gostiju u Zaječaru. Prvo je Mario Jurčević trapavom reakcijom poklonio penal "romantičarima", a Aleksandar Paločević poravnao rezultat da bi u poslednjim momentima sudijske nadonkade prvenac u plavo-belom dresu postigao Filip Stojilković. 

Švajcarski internacionalac srpskih korena stigao je u finišu prelaznog roka kao kapitalno pojačanje na Karaburmu, a da će to i biti potvrdio je večeras. Sačekao je Stojilković povratni pas Mituljikića i lagano sproveo loptu iza leđa Aleksandra Jovanovića. 

Da stvar po crno-bele bude gora, za osam dana na programu je 174. večiti derbi, a budući da Partizan više od mesec dana nije osetio slast pobede jasno je u kakvom raspoloženju dočekuju Crvenu zvezdu.