16.09.2024.

09:43

Foto: Starsportphoto

Sport

Kako je kad ih ima 20.000? Džons fasciniran "grobarima"

Crno-beli su u uzbuljivom obračunu savladali Pariz poenima Brendona Dejvisa. Bila je to neizvesna utakmica, koja je ušla u dramatičnu završnicu, ali je domaćin je bio bolji u finišu i obradovao navijače. 

Džons je oduševljen  atmosferom koju mogu da naprave navijači Partizana.

- Bilo je neverovatno, izuzetno sam uzbuđen. Moje prve dve utakmice pred navijačima Partizana, nisu prestajali da viču i navijaju, obožavam to, počastvovan sam što sam bio deo ovoga. Pričao sam sa svojom porodicom, kada je ovako kada ih ima 5.000, mogu samo da zamislim kako će biti kada ih bude 20.000. U NBA navijanje nekada utihne, ovde se to ne dešava - rekao je ushićeni Džons posle meča.

Informer

Želi da nauči pesme koje pevaju navijači.  

- Trudim se, kada ide neka pesma pitam svoje saigrače o čemu pevaju. Pokušavam da naučim.

Informer

Utakmica sa Parizom bio je dobar test pred početak nove sezone. 

- Uzimamo pozitivne stvari iz svake utkamice. Učimo iz grešaka i dobrih stvari, mislim da možemo još dosta bolje u odbrani i u napadu, u narednim danima ćemo napraviti analizu. Ne bih hteo da kažem da sam zadovoljan, jer znam da možemo još bolje da igramo. Ovo je bio dobar test, da vidimo šta možemo u ovom trenutku. Imamo potpuno nov tim, igrači nisu igrali jedni sa drugima, upoznajemo se, baš kao i sa trenerom i njegovim taktičkim zahtevima. 

Navijači Partizana već prepoznaju Karlika na ulicama.

- Kada izlazim napolje u kupovinu, kada odlazim na ručak. Osećam ljubav od navijača, prepoznaju me, veoma mi je drago zbog toga.