16.09.2024.

13:32

Foto: Starsportphoto

Sport

Ivica Iliev zvanično sportski direktor Partizana

Nekadašnji ofanzivac bio je na čelu sportskog sektora od 2015. do 2022. godine, kada je podneo ostavku. U međuvremenu, sportski direktor bio je Ivica Kralj, a u klubu su očigledno bili nezadovoljni njegovim radom, pa su vratili čoveka koji je u vreme svog mandata umeo da pogodi pojačanja iz inostranstva.

"Poštovani, pozivamo vas da u utorak 17.9.2024. godine prisustvujete konferenciji za medije na kojoj će se obratiti novi sportski direktor FK Partizan g.Ivica Ilev", saopštio je Partizan.

Povratak Ilieva bio je najavljen još pre nekoliko dana

Od njega se očekuje da u predstojećem periodu pronađe pojačanja koja bi od naredne zime pomogla klubu da izađe iz krize u koju je zapao.

Iliev je već sarađivao sa Aleksandrom Stanojevićem, koji je o njemu pričao u subotu na konferenciji za medije.

- Ivica Iliev je, koliko sam čuo, izglasan na mesto sportskog direktora, ali da ne prejudiciram događaje, postoje klub i organi koji se time bave. Očekujem ga ubrzo uz ekipu, na čelu sportskog sektora i nemam mnogo da dodam. Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna. Verujem da će tako biti i ovoga puta - govorio je Stanojević.