20.09.2024.

09:52

Foto: ATA Images

Sport

"Grobari" se vraćaju na jug! Deo navijača Partizana biće uz "crno-bele" na derbiju! (FOTO)

Fudbaleri Partizana dočekuju Crvenu zvezdu u devetom kolu Superlige Srbije, a čini se da će ovaj susret biti obeležen i povratkom dela najvatrenijih navijača "crno-belih" na južnu tribinu.

Nakon dužeg perioda bojkota zbog sukoba sa upravom kluba, navijačka grupa "Vandal boys" najavila je svoj povratak na stadion, što je izazvalo talas oduševljenja među pristalicama Partizana. Iako sukobi sa upravom još uvek traju, ovaj potez bi mogao značiti novu energiju za "crno-bele" pred jedan od najvažnijih mečeva sezone.

Podsećamo, Grobari su do sada posećivali samo gostujuće utakmice, dok su na domaćim mečevima izostajali zbog neslaganja sa rukovodstvom kluba. Sada, povratak dela Grobara na jug donosi dodatni adrenalin pred derbi, koji je uvek više od igre - to je borba za prestiž i dominaciju u srpskom fudbalu.

Na drugoj strani, navijači Crvene zvezde, poznate "Delije", nisu ostali dužni. Nedugo nakon poraza od Benfike u Ligi šampiona, "crveno-beli" su pesmom najavili dolazak u Humsku, šaljući jasnu poruku Partizanu da su spremni za još jedan epski okršaj.

Sa povratkom Grobara na jug i Delijama koje su uvek verne svom timu, u ponedeljak nas čeka pravi spektakl na tribinama, a teren će biti poprište bitke u kojoj je svaki gol zlata vredan!