20.09.2024.

13:10

Foto: printscreen Twitter

Sport

Srdačan doček za Željka u Atini! Evo kako je Janakopulos pozdravio Obradovića! (VIDEO)

Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, priredio je srdačan doček crno-belima, a posebnu pažnju izazvao je njegov emotivni susret sa legendarnim trenerom Partizana, Željkom Obradovićem.

Obradović, koji je tokom svoje karijere ostavio neizbrisiv trag u Panatinaikosu, bio je u centru pažnje na prijemu u grčkoj prestonici. Njegov susret sa Janakopulosom bio je pun topline i poštovanja, što je izazvalo buru emocija među prisutnima.

Dvojica velikana grčke i evropske košarke razmenila su srdačne reči, podsećajući sve na nezaboravne uspehe koje su zajedno postigli u Panatinaikosu.

Osim Obradovića, na prijemu su bili prisutni i ključni igrači Partizana – Brendon Dejvis, Šejn Larkin i Tomislav Mijatović, koji su takođe uživali u gostoprimstvu domaćina. Ovaj turnir biće prava prilika za crno-bele da testiraju formu pred početak sezone, ali i da se ponovo povežu sa nekim starim prijateljima.

Navijači obe ekipe s nestrpljenjem iščekuju spektakularne duele i žele da vide kako će se Partizan suprotstaviti jakim rivalima na grčkom terenu.