20.09.2024.

16:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan poražen od Anadolu Efesa! Dobro poznata triler završnica crno-belih! (FOTO)

Crno-beli su odigrali još jedan meč iza zatvorenih vrata, a doživeli su i prvi poraz u pripremnom periodu, nakon velike drame i trijumfa turskog tima sa pola koša razlike.

Najefikasniji u ekipi Željka Obradovića bili su, Tajrik Džons koji je upisao 24 poena (10/14 za dva, bez pokušaja za tri), Brendon Dejvis sa 18, Ife Lundberg i Karlik Džouns su dodali po 13, a dvocifren je bio i Isak Bonga sa deset postignutih poena.

S druge strane, u turskom klubu najviše su se istakli Džordan Nvora i Elajdža Brajant sa po 15 poena.

Crno-beli su se u dvorani "Gilfada" uglavnom borili s rezultatskim minusom, koji je na kraju treće četvrtine iznosio osam poena. Ipak, zahvaljujući velikom zalaganju u poslednjim minutima, Partizan je bio na korak do preokreta.

U dramatičnoj završnici, Tajrik Džons je promašio šut za pobedu posle asistencije Sterlinga Brauna, što je omogućilo turskom timu da odnese pobedu.

Izabranici Željka Obradovića sada se okreću narednom meču, pošto će u subotu uveče odmeriti snage sa Panatinaikosom na stadionu "Panatinaiko".

Crno-beli su do sada upisali sve pobede na priprema, najpre na turniru u Italiji, zatim i na Sajmu protiv AEK-a i Pariza.

Nakon duela sa Panatinaikosom, Partizan će u sredu 25. septembra u Beogradskoj areni ugostiti Borac iz Čačka, u prvom kolu ABA lige.