20.09.2024.

19:27

Foto: Starsportphoto©

Sport

Bonga jedva čeka meč pod zvezdama: Uživaćemo kao u danima kada smo napolju igrali basket!

Doživeli su košarkaši Partizana danas u Atini prvi poraz tokom priprema za novu sezonu. Anadolu Efes slavio je 81:80 protiv oslabljenih crno-belih, ali četu Željka Obradovića tek sutra očekuje spektakl u grčkoj prestonici. Vicešampion ABA lige odmeriće snage sa Panatinaikosom, a meč će biti odigran pod vedrim nebom na Olimpijskom stadionu! 

Nema sumnje da će navijači Panatinaikosa istpuniti tribine do poslednjeg mesta zbog čega svih akteri sutrašnjeg meča sa nestrpljenjem očekuju da spektakl počne. Među njima je i - Isak Bonga, košarkaš Partizana koji je letos obukao crno-beli dres. 

- Očigledno je bila teška utakmica. Takvi mečevi nam pomažu da ojačamo kao tim. Tu vidimo gde ima prostora za napredak i kako bismo mogli da popravimo igru - rekao je Bonga, a potom objasnio da će ga meč pod zvezdama asocirati na dečačke dane. 

– Istorijsko mesto. Istovremeno bismo radili ono što inače radimo, ali i uživali u posebnom prizoru. Verujem da u da se prisetim detinjstva i dana kada sam igrao basket napolju. Lepe uspomene!

Podsetimo, duel između Partizana i Panatinaikosa zakazan je za 21.00.