21.09.2024.

12:58

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATA Images/logo

Sport

Goca Tržan svim srcem uz "crno-bele"! Ja sam dete vojnog lica, nisam imala previše izbora! (VIDEO)

Tržan, koja je odrastala u blizini stadiona Partizana i koja je godinama bila verna navijačica, razgovarala je o svom odrastanju i ljubavi prema klubu.

- Ja sam dete vojnog lica, odrasla sam na Fontani i tamo je sve PFC, nema tu mnogo izbora, svi navijaju za Partizan. Sviđa mi se što ste ušli u te pankerske navijačke pesme, ja sam odrasla na toj kulturi - rekla je Tržan, dodajući da je njen život bio duboko obeležen ljubavlju prema klubu.

- Sviđa mi se što ste ušli u te pankerske navijačke pesme. Odrasla sam uz tu kulturu i pesme koje prate Partizan - dodala je ona.

Goca Tržan je istakla da je njena omiljena pesma „Samo jedan klub, samo jedan grad, samo Partizan, samo Beograd“ i da ona u potpunosti odražava njen osećaj prema klubu. Pred derbi, Tržan je poslala motivacionu poruku igračima Partizana:

- Dajte mi sve što imate od sebe, nema straha, nema ucene. Gledajte napred, ne osvrćite se, samo na gol i pucajte najviše što možete!

Ova poruka od poznate muzičke zvezde dodatno će podići atmosferu pred veliki derbi, a strastvena podrška Goca Tržan sigurno će biti još jedan motivacioni faktor za crno-bele u njihovom velikom okršaju.