22.09.2024.

15:16

Foto: ATA Images

Sport

Pravi se toša... Milojević: Ne znam ništa o dešavanjima u Humskoj

Šef stručnog štaba crveno-belih uveravao je, doduše nevešto, novinare na konferenciji ta medije da ne zna za upad huligana na stadion, iako je danas nekoliko sati čak bilo neizvesno hoće li se derbi igrati uopšte.


- Dolazeći ovde na konferenciju za medije, čuo sam da se nešto dešavalo, ali uopšte ne znam šta. Ne znam, ne znam. Nešto što nisam video ne mogu da komentarišem - rekao je Milojević.


Teško je ili skoro nemoguće poverovati da trener kojeg tokom karijere prati epitet da je pedantan i da vodi računa o svakom detalju, naročito kad je reč o najvećim utakmicama u karijeri, ne zna ono o čemu satima bruji cela Srbija. Prihvatljivije bi bilo da je Milojević jednostavno odbio da komentariše nemile scene iz Humske, budući da i na to ima pravo. Ovako, rešio je da se pravi Toša, kako kaže naša narodna izreka.


Prema poslednjim informacijama, utakmica će sutra biti igrana u Humskoj, ali na tereu je osim spaljene trave ostalo i delića slomljenih flaša. Partizan je angažovao veliki broj radnika na sređivanju terena, ali postoji bojazan da li će uspeti baš sve da saniraju i pripreme za odigravanje utakmice.