23.09.2024.

21:25

Foto: Informer

Sport

Strašne scene iz Humske! Stanojević povređen i u suzama na konferenciji: Sramota me!

Doživeo je Partizan debakl u 174. večitom derbiju pošto je Crvena zvezda u Humskoj slavila sa 4:0, ali su huligani pre i nakon meča uspeli da skrenu pažnju na sebe sramnim ponašanjem. U noći između subote i nedelje teren Partizana je uništen, a danas je u napadu na svlačionicu crno-belih povređen Aleksandar Stanojević. 

Huligani su kamenovali svlačionicu Partizana, a prilikom razbijanja stakla povređen je Stanojević... Pojavio se trener crno-belih na konferenciji za medije.

- Sramota za sve nas, izvinjavam se svim navijačima Partizana. Završili smo utakmicu bez krvi, Zvezda je pokazala klasu iznad nas. Preuzimam odgovornost, ovo je najteži poraz koji sam doživeo, teško mi je palo. Nemam šta da dodam. Došao sam ovde sa flasterima da ne bude da izbegavam, da je bilo 0:0, otišao bih. Navijači su razbili staklno, raseklo me, ništa više od toga - rekao je Aleksandar Stanojević na startu konferencije. 

Suzdržavao se trener Partizana da na zaplače, a vrlo brzo je konferencija u Humskoj završena. 

- To 'Stanoje odlazi' mogu da razumem, ali ovo 'Prodao si klub Stanoje', to ne mogu da dozvolim. Nije problem da odem. Otišao sam i kada sam imao 98 bodova. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Kome sam prodao  - dodao je strateg Partizana nakon čega je konferencija završena.