24.09.2024.

07:03

Foto: FK Partizan

Sport

Isplivao snimak! Evo šta se desilo ispred svlačionice Partizana posle debakla (VIDEO)

Huligani su nasilno upali u prostorije stadiona, povređen je trener Aleksandar Stanojević, a pojavio se i video snimak. Nasilnici su kamenom razbili staklo svlačionice Partizana, izazvavši povrede među članovima stručnog štaba crno-belih. Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, koji se u tom trenutku bio pored prozora, zadobio je rasekotine po glavi i vratu usled delova razbijenog stakla.

Pojavio se i video snimak na kom se vidi kako navijači posle utakmice lupaju po prozoru i skandiraju: "Stanoje izdao si "grobare".

Pored Stanojevića, povređen je i njegov pomoćnik, Marko Jovanović, koji je stajao odmah pored trenera crno-belih. Jovanović je zadobio posekotine na ruci i sa vidljivim povredama napustio stadion.

Informer

Povređeni Aleksandar Stanojević, trener Partizana

Policija je odmah reagovala i pokrenula istragu, a očekuje se da počinioci ovog nasilnog napada budu identifikovani i procesuirani.

- To "Stanoje odlazi" mogu da razumem, ali ovo "Prodao si klub Stanoje", to ne mogu da dozvolim. Nije problem da odem. Otišao sam i kada sam imao 98 bodova. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Kome sam prodao - rekao je utučeni trener Partizana.