24.09.2024.

14:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Marinković postao hit na mrežama! Vanja otkrio da ga rođena žena nije stavila u fantazi tim! (VIDEO)

Jedno od najvažnijih pojačanja u ekipi Željka Obradovića je povratak Vanje Marinkovića, bivšeg i sadašnjeg kapitena, koji se u klub vratio nakon nekoliko godina provedenih u Španiji.

Marinković će već u prvom kolu Evrolige, 3. oktobra, imati priliku da se suoči sa svojim bivšim klubom, Baskonijom, i pokaže da je njegova povratnička sezona puna potencijala.

Međutim, jedan zanimljiv trenutak obeležio je tradicionalni "Media Day", kada je Vanja dobio svoju karticu u popularnoj igrici "Euroleague Fantasy". Bek je bio prilično iznenađen vrednošću koja mu je dodeljena – 6.6!

- Haha, 6.6! Mislim da sam koštao više pre dve godine – uz smeh je prokomentarisao Marinković.

Njegovo iznenađenje nije bilo jedino tog dana. Marinković je saznao i da ga je 22,5 odsto igrača izabrali u svoj tim, čime je postao četvrti najviše selektovani igrač u igrici, što mu je izmamilo dodatni osmeh.

Na kraju, otkrio je da on sam ne igra igricu, ali da njegova supruga to čini. Ipak, sa smehom je priznao da ga ona nije stavila u svoj tim, što je izazvalo smeh prisutnih.

S obzirom na sve što ga očekuje u predstojećim mesecima, Vanja Marinković ima priliku da svojim nastupima opravda očekivanja, kako navijača Partizana, tako i igrača "Euroleague Fantasy".