24.09.2024.

13:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan ostao bez trenera! Stanojević podneo ostavku!

Težak poraz od Crvene zvezde na stadionu u Humskoj, a potom i povici sa tribina, uvrede od navijača i njihovog zahteva da ode sa klupe, bili su više nego jasan znak za Aleksandra Stanojevića (50), koji je danas podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba, prenosi portal "Telegraf"!

Iako je u junu potpisao ugovor na tri godine i tako počeo svoj treći mandat u Partizanu, očajni rezultati ove sezone doveli su do ovakvog poteza, pa je rastanak na pomolu već posle četiri meseca.

Iskusni stručnjak odluku je saopštio čelnicima kluba i sportskog sektora, koji će danas raspravljati o tome... Prema informacijama sa Topčiderskog brda, članovi uprave žele da Stanojević ostane, bez obzira što ekipa ne zna za pobedu još od 4. avgusta. Tada je u Superligi savladan pančevački Železničar.

U međuvremenu, "parni valjak" je ispao iz Evrope, pošto je eliminisan u kvalifikacijama sva tri UEFA takmičenja - za Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija. U domaćem prvenstvu odigrao je nerešeno sa IMT-om i Vojvodinom, a poražen je od OFK Beograda i sinoć od Zvezde.

Informer

 

Pored svega toga, temperamentni strateg je pokvario i svoj odnos sa navijačima, koji je sve dosad bio odličan. Jasno su posle derbija tražili da ode, zasuli su ga salvom uvreda, a kap koja je prelila čašu bio je događaj u svlačionici, kada su "grobari" kamenjem zasuli prozore od svlačionice.

Tom prilikom je po licu isečen i povređen upravo Stanoje, koji se sa flasterima na licu i vidno utučen pojavio na konferenciji za medije.

Podsetimo, ranije danas je smenjen direktor Omladinske škole Partizana, Vanja Radinović.