24.09.2024.

17:16

Foto: informer.rs

Sport

Oglasio se Rasim Ljajić za Informer i otkrio da li preuzima Partizan!

Fudbalski klub Partizan proživljava najteže momente u klupskoj istoriji, a kako stvari stoje, uskoro će uslediti i promene u rukovodstvu. Portal "Telegraf" objavio je da je Ljajić glavni kandidat da nasledi Vučelića na čelu kluba.

Informer je kontaktirao poznatog političara, a on je kratko poručio da ideja o preuzimanju Partizana postoji.

- Ideja postoji, ali i mnogo koraka do realizacije. Daleko je to još od konačne odluke - rekao je Ljajić za Informer.

Ono što poznatog političara čeka u narednom periodu su razgovori sa ljudima unutar kluba o planu i programu, kao i o viziji gde klub vide u budućnosti. Nije tajna da je Partizan u vrlo teškom momentu, pre svega u organizacionom i finansijskom smislu, a katastrofalno stanje itekako se odražava i na rezultate na terenu.

Što se tiče Ljajića, on je trenutno potpredsednik JSD Partizan, a bio je član Upravnog odbora kluba iz Humske, doduše, u onim vremenima kada je Partizan osvajao trofeje.

Partizan, po svemu sudeći, čekaju ogromne promene u rukovodstvu, ali i u sportskom sektoru. Danas je ostavku podneo trener Aleksandar Stanojević, a klub je već reagovao i pozvao Savu Miloševića da ga zameni.

Osim toga, sportski direktor Ivica Iliev smenio je dosadašnjeg direktora omladinske škole Vanju Radinovića, a umesto njega plan je bio da dođe Vladimir Vermezović. Ipak, popularni Čika Crni odbio je tu mogućnost, pa se nastavlja potraga za novim direktorom škole.