25.09.2024.

09:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Mijailović progovorio o budžetu Partizana: Malo veći od prošlogodišnjeg

Usvojen je budžet za narednu sezonu, ali predsednik crno-belih nije želeo da govori o konkretnim brojkama.

- Skupština je bila redovna, godišnja. Usvojili smo izveštaj o radu, pričali smo o stanju u klubu, koliko smo bili zadovoljni i nezadovoljni prošlom sezonom. Govorilo se o ciljevima za narednu godinu. Jako je važno da smo usvojili budžet za narednu sezonu, koji je nešto malo veći od prošlogodišnjeg. Otprilike je tu negde - poručio je Mijailović.

Partizan je finansijski stabilan, poručio je prvi čovek kluba.

- Nama je jako važno da prihodi kluba nastavljaju da rastu. Radimo na izgradnji našeg sistema, jačamo menadžment, strukturu, rastu nam prihodi od karata, privatnih sponzora… Država je ispoštovala sponzorstva kao i prethodnih godina. Finansijski smo stabilan klub u ovom trenutku. 

Informer

Uskoro će na konferenciji za medije govoriti i o važnim stvarima.

- Odložio sam je za nekih mesec-dva. Dok se ne dese neke važne stvari u klubu, o kojima u ovom trenutku ne bih više govorio. Moja želja je da klub bude potpuno finansijski stabilan. Podneti su izveštaji. Isplaćena su dugovanja nasleđena van poreskog duga, a tiče se bivših igrača, trenera. Imamo visoke ambicije, ali o tome ću više govoriti na konferenciji za medije. Mislim da smo napravili dobar tim, stručni štab radi svoj posao kvalitetno. Trener je produžio ugovor na dve godine, sportski direktor na godinu dana, tako da nastavljamo da radimo.