Autor: Informer.rs

27.09.2024.

17:02

Foto: ATA Images

Sport

Vazura uskoro bivši! Partizan zakazao Skupštinu za 11. oktobar! Slede velike promene!

U Humskoj su danas i zvanično zakazali vanrednu Skupštinu za 11. oktobar, a pre zasedanja najvišeg klupskog tela najverovatnije će biti održan i Upravni odbor kako bi se ispoštovala procedura, a potom će aktuelni saziv odlučivati o upravljačkim organima u budućnosti, piše Telegraf.rs.

- Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima - potvrdio je generalni direktor Miloš Vazura da će Skupština biti održana.

Kada je reč o velikim promenama sve navodi na to da će Miloš Vazura posle deset godina provedenih u Humskoj postati bivši. Na čelo Partizana trebalo bi da dođe Rasim Ljajić, koji bi na tom mestu nasledio Milorada Vučelića. Poznati političar u tom slučaju u najkraćem roku postavio bi svoje ljude u tim koji će u narednom periodu voditi Partizan.