29.09.2024.

14:00

Foto: Tanjug

Sport

Ovo se ne viđa često! Partizan ponižen, neverovatna kvota na crno-bele

U poslednjih šest utakmica koje su ova dva tima odigrala u Lučanima Partizan je pobedio dva puta uz dva remija i poraza. Ali, na poslednjih deset mečeva dva tima, "parni valjak" je slavio sedam puta, dva puta je meč završen bez pobednika, a Beograđani su poraženi jednom, pre tri godine.  

Ne pamti se da je kvota na Partizan bila veća kada igra protiv ekipe iz Lučana. Kladionice su pobedu Mladosti procenile kvotom 3,13, dok je kvota na crno-bele čak 2,20. Nerešeni rezultat se procenjuje kvotom od 3,48.

Informer

Partizan je uoči ovog meča na devetom mestu na tabeli sa 11 bodova, ali i dva meča manje, dok je Mladost na trećoj poziviji sa 19 bodova. Ekipa koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović beleži odlične rezultate, nanizala je šest pobeda.

S druge strane crno-beli su u ozbiljnoj krizim, ne samo rezultatskoj. Za pobedu ne znaju dva meseca, pre nekoliko dana su deklasiranu u večitom derbiju (4:0), ali to nije sve. Ostali su bez trenera, Aleksandar Stanojević je podneo postavku, a naslediće ga Savo Milošević, dok "parbi valjak" tek čekaju burni dani, pošto slede velike promene u upravi kluba. Miloš Vazura posle deset godina provedenih u Humskoj najverovatnije će postati bivši. Na čelo Partizana trebalo bi da dođe Rasim Ljajić, koji bi na tom mestu nasledio Milorada Vučelića. 

Branko Vukašinović, vršilac dužnosti šefa stručnog štaba Partizanavodiće ekipu crno-belih u Lučanima. 

- Ne nalazimo se u sjajnom trenutku, kao što svi znate. Tu smo da se pomerimo za korak unapred, nadam se da će se to desiti na sutrašnjoj utakmici. Za razliku od nas, ekipa Mladosti iz Lučana je pet uzastopnih kola je pobeđivala, protiv ekipa iz gornjeg dela tabele, u dobroj su formi. To će biti motiv za naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili već duže vreme - izjavio je Vukašinović pred meč.