29.09.2024.

19:17

Foto: Starsportphoto©

Sport

Vukašinović: Pobedili smo ovu utakmicu na Stanojevićeve karte!

Srpski vicešampion uspeo je večeras u gostima da sruši Mladost sa 3:1 (2:1) u 10. kolu Superlige. Na ovom meču ekipu iz Humske predvodio je jedan od članova stručnog štaba bivšeg trenera Aleksandra Stanojevića, dok će od ponedeljka crno-bele preuzeti novi-stari trener Savo Milošević.

Partizan je uspeo da trijumfuje posle posta od 56 dana, a nakon meča utiske je izneo privremeni strateg Branko Vukašinović, koji je veoma zadovoljan timskom igrom crno-belih.

- Obzirom na veličinu kluba u kom se nalazimo, to je samo blaga stabilizacija, iako je ova pobeda izvojevana na muški način, kvalitetnom igrom, i u ofanzivnom i u defanzivnom aspektu. U svakom slučaju je novi list za Partizan. Novi trener, novi list. Ako bude doneo ono što je ranije Partizanu, biće dobro, ja se nadam da hoće - započeo je Vukašinović.

Informer

 

Iskoristio je Vukašinović priliku da još jednom oda priznanje bivšem šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću.

- Veoma sam srećan što sam predvodio ovu ekipu, koja je pobedila. Pobedio sam ovu utakmicu na Stanojevićeve karte. Handirao sam na njegove karte. To je čovek koji je radio svo ovo vreme. Iako znam da on ovo ne voli, može da se protumači i kao patetika: Sale pozdrav, ova pobeda je namenjena tebi - podvukao je Vukašinović, te zaključio da je dogovor da će ostati u stručnom štabu kod Sava Miloševića.