30.09.2024.

12:21

Foto: Starsportphoto

Sport

Velike promene u Humskoj! Branko Ružić kandidat za potpredsednika FK Partizan!

Rasim Ljajić gotovo sigurno preuzima predsedničku funkciju, a najnovije informacije govore da će Branko Ružić zauzeti mesto potpredsednika, prenosi Telegraf.

Ružić, koji je već bio deo uprave Partizana na istoj poziciji do 2013. godine, sada se vraća kao jedan od ključnih saradnika Ljajića. Njegovo ime nije novost u krugovima oko Humske, jer je još u junu bio glavni kandidat za predsedničku poziciju.

Informer

Branko Ružić

Međutim, iako su određene strukture bile sklone njegovom imenovanju, ključne pozicije u klubu nisu mu dale podršku, a tadašnji predsednik Milorad Vučelić nije bio spreman da odstupi.

Sada, sa Ljajićem na čelu, nova uprava će okupiti sveže snage, a Ružić bi trebao da preuzme odgovornost potpredsednika. Ova promena dolazi u trenutku kada Partizan traži stabilnost i nova rešenja, nakon godina turbulencija unutar kluba.

Informer

Rasim Ljajić

Podsećamo, Ružić se povukao iz kluba 2013. godine nakon hapšenja tadašnjeg predsednika Dragana Đurića zbog malverzacija, ali njegovo iskustvo i povezanost sa klubom sada se vide kao prednosti u novoj organizacionoj strukturi.

Pred Partizanom su veliki izazovi, a vanredna Skupština obećava da donese dugo očekivane promene u jednom od najvažnijih sportskih kolektiva u Srbiji.