30.09.2024.

13:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Nisam rekao da se neću vraćati u srpski fudbal! Milošević progovorio o čuvenoj izjavi

Naime, u prvom mandatu nakon poraza od Vojvodine (3:2), u kom je dobio crveni karton pošto je gađao sudiju flašicom, izjavio da nikada više neće raditi u domaćim okvirima. Četiri godine kasnije kaže da to nije rekao. 

- Nisam to rekao... Ja sam izašao iz srpskih medija, nisam davao izjave tri godine.  Moje poslednje opraćanje medijima je bilo saopštenje o ostavci. Ako ga nađete, videćete da toga tamo nema.  Jedine izjave koje sam dao je bilo na omladinskom turniru na Zlatiboru, čiji sam ja organizator i bile su vezane isključivo za turnir. Sve druge izjave nisam demantovao, jer nisam bio deo medija. Ne mogu da se pravdam na nešto što nisam rekao - kazao je Savo Milošević prilikom promocije u Humskoj.

Informer

Milošević se na klupi Partizana u prvom  mandatu zadržao godinu i po dana, a to mu je bio prvi angažman na mestu prvog trenera.

- Ipak ću vam odgovoriti na pitanje. Ništa se nije promenilo. Ako stavim na vagu težinu situacije 2019. i sada, jako mi je teško da vidim koja mi je situacija teža - dodao je Savo.

Informer

Ivica Iliev i Savo Milošević

Podsećamo, Milošević je bio samokritičan posle skanadala u Novom Sadu pre četiri godine.

- Nisam u afektu, nije ovo kap koja je prelila čašu, ovo već traje, dozvolio sam sebi da uradim to što sam uradio u Novom Sadu, a ružno je. To ne sme da radi trener i pedagog, pre svega trener Partizana. Ali, nije me Novi Sad opredelio, ovo traje i sve je jako mučno. Šta da kažem momcima kada uđem u svlačionicu i pogledam ih u oči. Sebi znam šta da kažem: Ići odavde i nikad više ne raditi ovde -  rekao je za SK Milošević pre nekoliko godina. 

Tagovi: