30.09.2024.

16:10

Foto: aba-liga.com

Sport

Partizan favorit protiv Baskonije! Kladionice veruju u trijumf "crno-belih" u Španiji!

Ovaj meč će ujedno biti i ključni ispit za crno-bele, jer se Baskonija smatra jednim od glavnih konkurenata za mesto u plej-ofu elitnog evropskog takmičenja.

Baskonija ne ulazi u ovaj duel u najboljem raspoloženju, jer je proteklog vikenda poražena od Tenerifa na otvaranju španske ACB lige rezultatom 80:88. Ipak, uprkos tom neuspehu, španski tim je poznat po tome što je izuzetno nezgodan na domaćem terenu, pa se očekuje uzbudljiv meč.

Informer

Markus Hauard

Kladionice su već izbacile svoje prognoze i ono što će obradovati navijače Partizana jeste činjenica da su crno-beli postavljeni kao favoriti!

Kvota na pobedu Partizana kreće se u rasponu od 1,77 do 1,80, dok su šanse Baskonije za trijumf procenjene kvotama od 2,00 do 2,05. Prema ovim predikcijama, Partizan ima 53% šanse za pobedu, dok je šansa Baskonije oko 47%.

Informer

KK Partizan

Dobra vest za Partizan je to što nema značajnih problema sa sastavom pred ovaj meč, pa će Željko Obradović moći da računa na ključne igrače. Očekuje nas prava košarkaška poslastica u Vitoriji, gde će crno-beli pokušati da nastave niz pobeda i uspešno započnu svoju evroligašku avanturu!