30.09.2024.

14:45 >> 14:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Ivica Iliev: Savo je bio moj izbor, sa njim smo igrali najlepši fudbal! (VIDEO)

Njega je u klub doveo Ivica Iliev, koji je takođe novi-stari sportski direktor "crno-belih". Na početku konferencije za štampu, koju ste mogli uživo da pratite na našem portalu, govorio je upravo Iliev i pre svega se zahvalio treneru Aleksandru Stanojeviću.

- Želim da se zahvalim bivšem treneru Stanojeviću. Kako u životu, tako i fudbalu ništa nije zagarantovano - započeo je Iliev.

Informer

 

Proslavljeni golgeter je prvi mandat na klupi crno-belih proveo od 2019. do septembra 2020. Mnogi smatraju da je Partizan tada igrao najlepši fudbal u poslednjih par godina, a takvog mišljenja je i Iliev.

- Sa velikim zadovoljstvom predstavljam čoveka kojem sam se divio dok je igrao i posle, kada je trenirao. O njemu i o igrama kluba pod njegovim vođstvom ne želim da pričam. Sa kim je Partizan igrao najlepši fudbal? Ne postoji odgovor koji nije "Savo Milošević". Ubeđen sam da će iz utakmice u utakmicu biti sve više publike. Prepoznaće filozofiju Partizana koja nas je decenijama krasila. Dok je Savo bio trener, imali smo najveći profit. Naši igrači su najviše vredeli i klub je pravio dobre rezultate. Potreban nam je opet jedan takav period kako bismo vratili stabilnost u klub. Savo je moj izbor. On je došao u trenucima kada je mnogo toga nepoznato. Ja sam deo Skupštine i 11. oktobra ćete saznati potencijalne promene u sistemu.

Informer

 

Iliev je optimista i smatra da će ova saradnja biti plodonosna.

- Odluka je za mene bila laka. On je čovek koji voli Partizan i nas dvojica imamo divan odnos. Bili smo cimeri kada je on bio najveća zvezda našeg fudbala. Od tog momenta je jedna od osoba koja meni mnogo znači. Raduje me njegova filozofija fudbala koja se poklapa sa mojom. Ponovo zajedno kreiramo jednu lepu priču. Ja sam optimista i ne sumnjam da će biti plodonosna, samo neka bude duža.