01.10.2024.

18:26

Foto: Starsportphoto

Sport

"Grobari" u transu, Partizan ima majstora za dalekometnu paljbu! Lakić ne promašuje sa pola terena (VIDEO)

Dobro raspoloženje vlada među košarkašima Partizana nakon dve pobede na startu nove sezone. Željko Obradović sastavio je respektabilan tim, a ono što navijače najviše zanima su dometi crno-belih u Evroligi. Elitno takmičenje počinje ove nedelje i prvi rival srpskom velikanu biće - Baskonija. 

Crno-beli su nedovno imali svom "Media day" u maloj dvorani Beogradske arene, a pažnju predstavnika Evrolige privukao je Arijan Lakić. Srpski košarkaš jedan je od mnogih koji su ovog leta pojačali Partizan, ali od njega navijači, makar do sada, nisu imali prevelika očekivanja.

Ipak, nekadašnji as Zadra pokazao je o kakvom se potencijalu radi. Tokom takmičenja sa ostatkom tima Arijan Lakić vezao je tri pogotka sa pola terena i tako zapalio navijače na društvenim mrežama. 

Arijan Lakić je karijeru započeo u dresu Crvene zvezde, usledile su epizode u Osijeku, Borcu iz Čačka i Sarajevo Sparsima pre nego što je 2022. godine potpisao za Zadar. Boje hrvatskog kluba branio je sa mnogo uspeha tokom poslednje dve sezone.