01.10.2024.

18:47

Foto: Printscreen You Tube

Sport

Ne pomaže ni NBA zvezda protiv Partizana! Crno-beli čudesnim preokretom srušili tim Bugija Kazinsa! (VIDEO)

Ono što ovu pobedu čini još impresivnijom je činjenica da je za protivnički tim nastupio četvorostruki NBA Ol-star i nekadašnji reprezentativac SAD, Demarkus Kazins. Iako je njegova ekipa gotovo čitav meč bila u prednosti, crno-beli su na kraju slavili i ostavili NBA zvezdu pognute glave.

Partizan je tokom meča dva puta bio u ozbiljnom zaostatku, najpre sa 13:7, a zatim i sa 15:9, pa je delovalo da srpski šampion klizi ka porazu. Međutim, crno-beli su pokazali neverovatnu borbenost i u finišu utakmice preokrenuli rezultat. Pri izjednačenju 19:19, heroj Partizana, Stefan Torbica, postigao je trojku za pobedu i time doneo veliki trijumf svom timu.

Kazins, koji je debitovao u 3x3 košarci, bio je najefikasniji igrač susreta sa devet poena i pokazao veliku agresivnost tokom celog meča. Iako je dominirao na terenu, to nije bilo dovoljno da njegov tim izvuče pobedu.

U redovima Partizana, Stefan Milivojević je bio najbolji sa osam poena, dok je Bogdan Dragović dodao sedam. Stefan Torbica, koji je postigao ključnu trojku, završio je meč sa četiri poena, a Miloš Šupica je upisao dva poena.

Ovaj trijumf crno-belih je još jedan dokaz da Partizanov tim u 3x3 košarci može ravnopravno da se nosi sa najvećim imenima u svetu sporta.