01.10.2024.

20:46

Foto: Starsportphoto

Sport

Mladi napadač tužio Partizan! Traži isplatu 662.000 evra!

Nikad nije mirno u Humskoj. Taman su se navijači Partizana malo obradovovali danas, posle sednice Upravnog odbora, na kojoj su najavljene korenite promene u rukovodstvu i odlazak Milorada Vučelića i Miloša Vazure, ali vrlo brzo stigla je i jedna loša vest.

Naime, nekadašnji napadač crno-belih odlučio je da tuži matični klub zbog dugovanja. Momak iz Smedereva, koji je ponikao i afirmisao se u dresu "parnog valjka", rešio je da službenim putem potraži svoj novac.

Milovanović zahteva isplatu tačno 661.982 evra. Ta suma se odnosi na ime neisplaćenih plata, bonusa za potpis profesionalnog ugovora, koji iznosi 150.000 evra, kao i 20 procenata od njegovog transfera u Almeriju.

Snažni centarfor je u španski klub otišao u julu 2022. godine, za obeštećenje od 3,5 miliona evra. Od tada je za prvi tim crveno-belih iz Andaluzije odigrao 17 utakmica i dao dva gola, a šest nastupa upisao je i za B tim.

Informer

Marko Milovanović u dresu Almerije

Kada je reč o Partizanu, talentovani ofanzivac je na Topčidersko brdo stigao sa samo osam godina i prošao je sve mlađe selekcije. Za seniore je debitovao leta 2021. kod tadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića, a ukupno je upisao 28 nastupa, tri pogotka i jednu asistenciju.