02.10.2024.

18:09

Foto: Starsportphoto

Sport

Džons je spreman da zapali "grobare": Uzbuđen sam pred debi u Evroligi, idemo da igramo našu igru!

Košarkaši Partizana sa dve pobede otvorili su novu sezonu u ABA ligi, ali ono što navijače najviše zanima je - Evroliga! Izabranici Željka Obradovića svoj put u elitnom takmičenju kreću sutra protiv Baskonije, a jedan od glavnih aduta u sastavu crno-belih biće Karlik Džons. 

Govorio je plejmejker Partizana uoči puta u Vitoriju, a košarkaš crno-belih poslednji je ostao na treningu u maloj dvorani Beogradske arene zbog čega je bio dostupan novinarima. 

- Uzbuđen sam i radujem se! Svestan sam da deluje kako ove utakmice  znače više, ali mislim da treba da pristupimo sa istim fokusom i mentalitetom, kao i na svim drugim utakmicama - rekao je Karlik Džons. 

Informer

 

Analizirao je reprezentativac Južnog Sudana i narednog rivala - Baskoniju, a posebno se dotakao tandema Markus Hauard - Čima Moneke. 

- Obojica su dobri igrači. Poštujem ih, njihovu igru, šut, agresivnost. Poštujem ih! Više sam fokusiran na nas. Znamo šta treba da radimo i kako da ih čuvamo. I da igramo našu igru. Dobro nam ide, delimo loptu, igramo timski, dobri smo i u odbrani. To su stvari na koje treba da se fokusiramo. Poštujem te momke, ali ako pristupimo normalno, obavićemo posao - poručio je plej Partizana.