03.10.2024.

20:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan završio još jedan unosan posao! Evo na koji način će ovoga puta profitirati

Kako vreme prolazi, tako Partizan deluje sve bolje na organizacionom planu. Kako bi "proširio delatnost" po regionu, klub je uspostavio saradnju sa MKK Kumanovo iz Severne Makedonije. Radi se o trogodišnjem sporazumu sa timom za koji nastupaju bivši igrači crno-belih, Uroš Luković i Tadija Tadić.

"KK Partizan i MKK Kumanovo, potpisali su trogodišnji sporazum o saradnji u oblasti edukacije i unapređenja u svim segmentima rada košarkaških klubova. Na sastancima u Beogradu, u ime ambicioznog kluba iz Severne Makedonije, prisustvovali su predsednik Nenad Stojanovski i direktor Andreja Mađovski koji su jasno istakli ambicije MKK Kumanovo ka daleko višim dometima od trenutnih" - piše u saopštenju Partizana.

Potom su iz redova crno-belih objasnili na koji način će se manifestovati spomenuta saradnja:

"Kako je usaglašeno, ova saradnja će se realizovati kroz zajedničke edukativne programe i projekte, na način koji neće ometati funkcionisanje redovnih delatnosti oba kluba."

Partizan je i u prošlosti ostvarivao slične saradnje, a među poznatijima su one sa klubovima kao što su Igokea i zemunska Mladost.