04.10.2024.

06:40

Foto: Starsportphoto

Sport

Amerikanac brutalno izvređao Partizan i "grobare"! Haos na društvenim mrežama! (VIDEO)

Dvejn Vašington je u centru pažnje svetske i evropske košarke zato što je deo velikog trejda u NBA ligi između Minesote i Njujorka. Spletom neverovatnih okolnosti, Partizan će zbog toga uz minimalno napora inkasirati ogromnu svotu novca (spekuliše se da je u pitanju 1.000.000 dolara).

I dok u Sjedinjenim Američkim Državama raspravljaju o razmeni Karl-Entoni Tauns - Džulijus Rendl, jedan tamošnji influenser, Kalen Honohan, osvrnuo se na situaciju sa bekom crno-belih, a usput je iskoristio priliku da pošteno izvređa srpskog velikana.

- Kako je najveći pobednik trejda u kom je Karl-Entoni Tauns završio u Niksima nekako postao mali klub iz Srbije? - rekao je Honohan, pa dodao:

- Dvejn Vašington trenutno igra za mali klub u Srbiji, čije ime neću ni da pokušam da izgovorim.

Informer

 

Kao što je moglo da se očekuje, Honohanov nalog je preplavljen komentarima navijačima Partizana, koji ga ubeđuju da njihov klub nije mali. Nisu uspeli da ga nateraju da se predomisli:

- Partizan u poređenju sa Niksima? Mali - "bocnuo" je Honohan.

Dvejn Vašington će neko vreme biti van protokola na utakmicama Partizana, a ponovo bi trebalo da zaigra protiv Studentskog centra 12. oktobra u utakmici četvrtog kola ABA lige.

Što se tiče Kalena Honohana, njegov profil na društvenoj mreži Instagram prati skoro 300.000 ljudi, a sardžaj se sastoji od objava u vezi sa dešavanjima iz sporta.