05.10.2024.

17:30

Foto: Starsportphoto

Sport

(UŽIVO) Kraj! Partizan četvorkom častio Tekstilac!(VIDEO)

PARTIZAN - TEKSTILAC 4:1 (1:1)

Grad: Beograd
Stadion Partizana
Sudija: Predrag Janjuš, Pančevo

Strelac: Zubairu u 39, Natho u 52, Zahid u 61 i Nikolić u 89. minutu za Partizan, Davidović u 39. minutu za Tekstilac.

PARTIZAN: A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Ovusu, Natho (od 71. Kovač) – Zubairu (od 84. Trifunović), Zahid (od 84. Furer), Grimaldo (od 60. Kalulu) – Đ. Jovanović (od 71. Nikolić).

Trener: Savo Milošević

TEKSTILAC:  Brać – Davidović, Sredojević, Marjanović, Luković – Jočić (od 46. Vasić), Marčić (od 56. Đurić) – Skrobonja, Kodžić (od 78. Ilić), Stojanović (od 65. Obeng) – Ukačukvu (od 65. Škrbić).

Trener: Branko Mirjačić 

UŽIVO

TOK MEČA

DRUGO POLUVREME

90. minut - KRAJ UTAKMICE!

89. minut - GOOOOOOOOOOL! 4:1! Nikolić je u poslednjim trenucima meča pogodio za četvrti gol crno-belih.

82. minut - Umalo autogol! Nikolić umesto da ispuca loptu, umalo je lobovao Jovanovića, koji je krajnjim naporom izbio loptu u korner. Malo je nedostajalo da se napravi drama u finišu.

Informer

 

71. minut - Partizan napada u talasima. Kalulu preti gostima, ali je u nekoliko navrata izabrao pogrešno rešenje. Bolje da je šutirao, nego što je pokušao da ispadne nesebičan. Pogrešno rešenje.

66. minut - Jovanović se našao u prilici, ali ponovo nema gola. 

64. minut - Šansa za Kalulua, koji nije uspeo da zahvati loptu, ali je na kraju ipak izborio korner.

61. minut - GOOOOOOOOOOOL! 3:1! Gajas Zahid postiže treći gol za Partizan! Ogroman deo posla odradio je Aldo Kalulu, koji je asistirao, a Zahid je u padu, postigao treći gol za crno-bele.

58. minut - Kontra Partizana, spetljao se Jovanović, a Grimaldo dobio lakat u glavu. Žuti za Vasića!

52. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! 2:1! Posle jednog odbitka u šesnaestercu Tekstilca lopta je došla do Natha, koji lepim golom postiže drugi gol za Partizan. Da budemo još precizniji: Izraelac je drop-kikom zatresao mrežu.

46. minut - Utakmica je nastavljena. 

PRVO POLUVREME

45+3. minut - Kraj prvog poluvremena

45+2. minut - Zubairu postiže fenomenalan gol, koji je sudija Janjuš poništio posle VAR zbog ofsajda.

45. minut - GOOOOOOOOOOOL! 1:1 Penal za Tekstilac posle provere VAR-a. Precizan sa bele tačke Davidović. Pre toga je Antić užasno intervenisao rukom.

39. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL! 1:0! Akcija je krenula od Jovanovića koji je ispucao loptu, onda je Zahid proigrao Zubairua na desnoj strani, koji je postigao svoj prvi gol u Partizanu.

31. minut - Ukečukvu se okliznuo prilikom šuta, onda je lopta došla do Marčića, čiji je udarac izblokiran. Prva šansa za Tekstilac.

Informer

 

26. minut - Slobodan udarac za Partizan, pokušao je Natho sa 30. metara, ali bez uspeha

22. minut - Partizan ima inicijativu, ali gola nema, pa nema. Tekstilac odoloeva već skoro  četvrtinu meča.

14. minut - Novu šansu imao je Zahid. Grimaldo je prošao pored dva igrača po levoj strani, odložio za Norvežanina. Na kraju lopta je završila pored gola.

Informer

 

11. minut - Zahid je imao novu šansu za Partizan. Lopta je otišla preko gola. 

7. minut - Žuti karton za Skrobanju koji je pokupio Zubeirua. Sudija Janjuš mu je odmah pokazuje žuti kartion

3. minut - Odmah na startu šansa za Grimaldija, koji nije dobro reagovao ispred gola rivala. Zahid je prethodno dobro centrirao. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi su sa centra krenuli fudbaleri Tekstilca.

18.30 - Minut ćutanja u čast Marka Valoka, legende Partizana, ali i bivšeg igrača Crvene zvezde, koji je preminuo pre nekoliko dana.

18.26 - Igrači su izašli na teren, a Savo Milošević je pozdravljen aplauzom sa tribina.

17.58 - Partizan u ovaj duel ulazi sa novim-starim trenerom. Savo Milošević je na klupi crno-belih, a on je nasledio Aleksandra Stanojevića koji je podneo ostavku posle debakla u 174. večitom derbiju. Nekadašnji golgeter kluba iz Humske trenirao je Partizan u prvom mandatu od 28. marta 2019. do 1. septembra 2020. godine, kada je uz skandal podneo ostavku. Sudija Srđan Jovanović ga je isključio, a prilikom izlaska sa terena stadiona "Karađorđe" Savo je šutnuo televizijski mikrofon i izjavio da više nikada neće raditi u srpskom fudbalu.

17.50 - Na tabeli Superlige Partizan je sedmi sa 14 bodova, a Tekstilac je na 12. mestu sa 11 bodova.

17:45 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 11. kola Superlige Srbije između Partizana i Tekstilca iz Odžaka. Sve detalje sa ovog meča uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!