06.10.2024.

06:15

Foto: Starsportphoto©

Sport

Lakat u glavu, ovo ima samo u MMA... Navijači Partizana ljuti na sudiju!

Povratnički debi Sava Miloševića - obećava i to posle samo tri zajednička treninga. Bila je to prva utakmica za crno-bele od povratka Sava Miloševića na klupu Partizana. Golove za crno-bele u ubedljivoj pobedi su postigli Ibrahim Zubairu, Bibars Natho, Gajas Zahid i Nemanja Nikolić, uz počasni pogodak iz jedanaesterca Ivana Davidovića.

Najavili su fudbaleri Partizana uspon forme, sledi prvenstvena pauza usled obaveza reprezentacije, pa se očekuje dalji napredak u igri u nastaku sezone.

Mada, navijači Partizana nisu sasvim zadovoljni, nervirao ih je sudija i pojedini igrači. 

"Jovanovića bi momentalno izbacio iz igre, a vrlo verovatno i otpustio iz tima. Koji mu je ovo put da neće da asistira, promaši čist zicer, a mi posle toga primamo gol", komentar je jendog navijača na društvenoj mreži "X".

Navijačima nisu jasne neke sudijske odluke, pogotovo ona kada je Grimaldo dobio snažan udarac laktom u glavu, zbog čega je morao i da izađe iz igre. Protivnički igrač Vasić je kažnjen samo žutim kartonom.

Srećni su ipak "grobari" jer su svesni da su lepši dani pred crno-belima.

"Naše izdanje u Lučanima i ovo večeras nagoveštava da izlazimo iz krize igre i rezultata. Najviše sam zadovoljan energijom i odnosom igrača, jer je konačno na zadovoljavajućem nivou. Zubairu odličan. Žao mi je što se Grimaldo nije upisao, jer mu fali gol da proradi".