06.10.2024.

21:28

Foto: EPA

Sport

Žoc zabrinut uprkos pobedi: Dejvis oseća veliku bol, ne želimo da ga forsiramo!

Trofejni stručnjak je otkrio da iskusni krilni centar oseća veliku bol u prstu ruke, zbog čega nije konkurisao za 12 igrača pred gostovanje Zagrepčana.

Nekadašnji NBA igrač zbog pomenutog problema nije trenirao, ali se Obradović nada da će biti spreman za predstojeći put u Madrid i utakmicu sa Realom u 2. kolu Evrolige.

Informer

Željko Obradović

- Brendon je na malom prstu leve ruke imao bol i išao je na snimanje. Srećom, ništa nije slomljeno, ali je osećao jak bol. Nije trenirao juče i odlučili smo da je bolje da preskoči ovaj meč. Nadam se da će već u utorak biti prisutan i da će putovati sa ekipom u Madrid. Ne želimo da ga forsiramo, verujemo našem lekarskom timu. On ima ogromnu želju, krenuo je da radi individualno sve stvari koje su potrebne da bi se vratio i bio sa timom. Videćemo kako će izgledati u utorak i u tom smislu ćemo doneti konačnu odluku - rekao je popularni Žoc.

Potom se kratko osvrnuo i na duel sa Cibosima i pohvalio sjajan ambijent u Beogradskoj areni.

Zahvalio bih se navijačima na lepoj atmosferi. islim da je utakmica bila lepa, igrači su bili razigrani na terenu i čestitam im na prikazanoj igri večeras - poručio je Obradović.