10.10.2024.

14:24

Foto: Starsportphoto

Sport

Obrt u Humskoj! Pomerena Skupština FK Partizan! Evo kada je novi termin!

Novi obrt u Humskoj! Skupština FK Partizan pomerena je zbog zahteva jedinog kandidata za novog predsednika Rasima Ljajića, koji je tražio malo više vremena za pripremu plana i programa, ali i kako bi okupio tim ljudi, koji je spreman da pomogne oporavku crno-belih. Novi termin sednice je 21. oktobar!

Iako je aktuelno rukovodstvo prvobitno odbilo zahtev poznatog političara za pomeranje, a čak je na društvenim mrežama objavljen i dnevni red u sedam tačaka, sada je ipak došlo do dogovora.

Naime, predsednik "parnog valjka" u ostavci Milorad Vučelić je održao danas sastanak sa Ljajićem, posle kojeg se srpski vicešampion oglasio zvaničnim saopštenjem.

"FK Partizan obaveštava javnost da je danas u kancelarijama kluba održan sastanak između predsednika Milorada Vučelića i gospodina Rasima Ljajića, kandidata za predsednika. Tom prilikom dogovoreno je da se sednica Skupštine odloži za 21. oktobar 2024.godine. Isključivi razlog za odlaganje jeste zahtev gospodina Ljajića za dodatnim vremenom, u kom bi se obavile konsultacije sa potencijalnim kandidatima za buduće članove Privremenog organa, koji će u narednom periodu rukovoditi klubom", poručili su iz Humske.

Informer

Milorad Vučelić

Mnogobrojni bivši asovi, ali i navijači, nadali su se da će Skupština biti odražana sutra, kao i da će na njoj, pored Vučelića, konačno biti smenjen generalni direktor Miloš Vazura, kao i kompletan Upravni odbor.

Ono što je bio zajednički zahtev svih jeste da se promene i članovi Skupštine, jer su upravo oni prethodnih godina davali podršku i legitimitet čelnicima, koji su crno-bele doveli na rub propasti.

Informer

Rasim Ljajić kandidat za upravljanje Privremenim organom kluba

"Na sednici 21. oktobra biće doneta odluka o razrešenju predsednika i Upravnog odbora, razrešenju generalnog direktora, kao i izboru Privremenog organa, koji će upravljati klubom nakon Skupštine. Kandidat da bude na čelu Privremenog organa biće Rasim Ljajić. Na istoj sednici biće razrešeni i svi delegati, a Privremeni organ će organizovati izbore za nove članove Skupštine, koji će u budućnosti izabrati predsednika i ostale rukovodeće organe", navodi se u saopštenju.